huiswerkned.nl

030 - 227 00 60

Volg een examentraining
voor de vakken waarin jij wilt verbeteren

Huiswerkned geeft examentrainingen in alle vakken en op alle niveau's.

Online examentraining
93% kans op slagen!

Op basis van de slagingscijfers van vorige jaren weten wij dat onze leerlingen dankzij trainingen en bijlessen bij ons een slagingskans van 93% hebben.

Heeft jouw kind net dat extra zetje nodig in de laatste maand voor het examen? Uit ervaring weten we dat de laatste twee maanden voor het examen voor veel leerlingen een intensieve tijd zijn. Je kind heeft nog wat lessen op school, en krijgt in veel gevallen nog wat extra hulp op school door middel van het maken van proefexamens. Maar uiteindelijk is het je kind die het zelf moet doen. Juist in deze weken is het goed goed om onder deskundige leiding van getrainde examendocenten een examentraining te doen.

De ervaren examendocenten laten je kind zien op welke punten in de lesstof nog winst te behalen valt. Gewapend met deze extra kennis en ondersteuning zijn de laatste dagen en weken bij uitstek geschikt om de laatste puntje op de i te zetten.

Online examentraining maakt het helemaal gemakkelijk: je kind hoeft immers niet wéér ergens heen, maar kan vanuit huis werken. Je kind kan optimale concentratie houden, wordt niet afgeleid door andere leerlingen, maar krijgt 1 op 1 begeleiding.

Meld je kind aan voor examentraining

Zonder spaties of streepje.

Ook in 2018 verzorgen wij weer onze bekende en succesvolle examentrainingen voor examenleerlingen.

De examentrainingen worden op de zaterdagen gegeven en op verzoek ook op doordeweekse dagen. De examentraining volgt je kind uiteraard op de 2018 manier: online.

's Ochtends gaat je kind aan de slag met een proefexamen. Het examen wordt online gemaakt. Een docent kijkt over de schouder van je kind mee, zodat we kunnen zien wat zijn of haar manier van werken is, en waar en op welke manier jouw kind bij een bepaald onderwerp vastloopt.

's Middags volgt je kind bij een examentrainer een bijles van 60 minuten. We kijken naar de gemaakte fouten en vooral: op welke manier die fouten zijn gemaakt. Je kind krijgt handvatten die het bij het uiteindelijke examen toe kan passen.

Na afloop van het proefexamen krijgt je kind van ons een advies mee voor het vervolg: waar moet je kind op letten bij het examen, maar ook: op welke onderdelen van de stof verdient het aanbeveling om nog goed naar te kijken.

Zo nodig volgt ook nog een extra bijlesadvies, waarbij al dan niet nog dieper op de zwakke onderwerpen kan worden ingegaan.

MEER INFORMATIE?

Vul hiernaast je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.