huiswerkned.nl

030 - 227 00 60

Feiten en fabels op SBS6: Huiswerkbegeleiding en bijles via internet werkt!

Huiswerkned op SBS 6 in Feiten & Fabels. Dit programma ging in op de fabel dat Huiswerkbegeleiding niet online zou kunnen plaatsvinden. Presentatrice Aukje van Ginneken was in gesprek met Max, één van de vele leerlingen die met succes door Huiswerkned wordt geholpen. Luister naar Wilfried Trapp, een ervaren studiecoach. Hij vertelt meer over huiswerkbegeleiding via internet.

online-huiswerkbegeleiding-computer

Online huiswerkbegeleiding krijgen?

Huiswerkned houdt zich al bijna tien jaar bezig met het begeleiden van scholieren. We doen dat via internet. Individueel, efficient en je hoeft daarvoor niet de deur uit. Online is de meest individuele methode die er maar is. Groep 8, HAVO 3, VWO 6, VMBO 1, HBO, we hebben al veel leerlingen geholpen. Onze methode zorgt voor grote concentratie en efficient gebruik van de tijd die we hebben. Online lijkt misschien onpersoonlijk, maar niets is minder waar: elk kind krijgt zijn eigen aanpak. Veel kinderen hebben inmiddels baat gehad bij online huiswerkbegeleiding.


Online is van deze tijd

Vraag je kind maar eens of online van deze tijd is. In 2018 is je kind online laten begeleiden geen onlogische stap meer. Door je kind online te laten helpen bij het schoolwerk leert je kind op een heel eenvoudige manier zijn werk beter te plannen en te structureren. Ook past online huiswerkbegeleiding bij de manier waarop jongeren een groot deel van de dag communiceren. Online huiswerkbegeleiding sluit naadloos aan bij de belevingswereld van de jongeren en halen we zo het maximale rendement uit de begeleiding

Efficient, snel, comfortabel en ... erg succesvol

Veel kinderen hebben baat bij de online begeleiding. Online is niet alleen dat je kind gewoon thuis kan blijven om het huiswerk te maken. Online is ook: als ouder weten dat je kind niet over straat zwalkt. En online is ook: zelf als ouder (als je dat wilt) kunnen meekijken als je kind wordt geholpen. En dat maakt online huiswerkbegeleiding tot het meest transparante systeem dat bij huiswerkbegeleiding is in te zetten: Je kind verdwijnt niet voor een paar uur ergens achter een deur maar blijft thuis en de huiswerkbegeleiding is direct te bekijken en dus ook door jou te toetsen op kwaliteit en effectiviteit.

Je kind direct aanmelden?

Aanmeldformulier

Online huiswerkbegeleiding: geschikt voor alle leerlingen!

Online begeleiding is een relatief nieuw fenomeen. Je zult merken dat het niet alleen om een nieuw jasje gaat voor iets dat al heel lang wordt gedaan. Online huiswerkbegeleiding is baanbrekend: we hebben inmiddels de ervaring dat deze vorm van huiswerkbegeleiding voor alle leerlingen succesvol is. We merken dat we veel dichter bij de thuisomgeving staan dan een huiswerkinstituut waar je kind heen gaat. Zonder dat we thuis komen zijn we toch in staat het gedrag van je kind te observeren. Je kind voelt zich thuis in de eigen omgeving veilig. Daarom kunnen onze studiecoaches niet alleen op studieresultaten coachen, maar ook goede gesprekken voeren die gaan over motivatie, waar ook persoonlijke factoren een rol spelen. Je zult merken dat online begeleiding een beter alternatief is dan huiswerkbegeleiding in een instituut.

MEER INFORMATIE?

Vul hiernaast je gegevens in. Wij nemen binnen één werkdag contact op.