huiswerkned.nl

030 - 227 00 60

Full-service huiswerkinstituut

Onze studiecoaches vallen in kleine teams. Elk team wordt geleid door een studiecoördinator. De studiecoördinatoren vormen samen een team met pedagogische- en kwaliteitsmedewerkers. Daarmee zijn we zowel een dynamisch online bedrijf als een zorgvuldige, relatiegerichte organisatie die de leerling centraal heeft staan.

Vanaf 2005

Huiswerkned bestaat inmiddels 10 jaar. Vanaf 2005 zijn wij actief binnen de online huiswerkbegeleiding. We zijn vooruitstrevend in het gebruik van de nieuwste technieken op ICT-gebied. Alle denkbare schoolvakken zijn bij Huiswerkned vertegenwoordigd. Met behulp van een duidelijke regie en een motiverende werkwijze worden leerlingen met geduld en enthousiasme tijdens het schoolwerk begeleid.

Gecertificeerde huiswerkbegeleiders

Onze studiecoaches zijn gecertificeerde huiswerkbegeleiders. Ze hebben een zorgvuldige training gehad conform de ISO 9001 kwaliteitsnorm die we binnen ons bedrijf hanteren. Hierdoor zijn we in staat om onze huiswerkbegeleiding continu op een hoog niveau in te zetten.


whats-appening-jeugdboek

Koop het boek over cyberpesten!

Openingstijden

Huiswerkned is alle werkdagen tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar. De huiswerkbegeleiding kent de volgende openingstijden:

Maandag-donderdag 14.00 - 20.30 uur*
Vrijdag 14.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

 

* Avonduren in overleg

Bijles op hiervan afwijkende tijden is in overleg mogelijk.

Werken bij Huiswerkned?

Huiswerkned krijgt dagelijks nieuwe leerlingen. Daardoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten.

Lees meer over solliciteren bij Huiswerkned

Huiswerkned geeft huiswerkbegeleiding en bijles door heel Nederland.
We doen dat via het internet.

MEER INFORMATIE?

Vul hiernaast je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hoe werkt het?

Lees meer

Wat gebeurt er als je kind bij Huiswerkned aan de slag gaat? Lees meer over de uitgekiende manier van studiecoaching bij Huiswerkned.

Wat kost het

Tarieven

Huiswerkbegeleiding bij Huiswerkned is betaalbaar en goed. Je kunt je kind met een gerust hart laten begeleiden én je betaalt niets te veel.